Zoek de warmte pompen in je buurt

Sinds een tijdje hoor je veel verschillende geluiden over warmte pompen. Dat ze veel energie besparen is langzamerhand wel bekent maar of ze nu wel of geen herrie maken weten we niet echt.
Tijd omdat zelf eens te gaan onderzoeken. Ik loop iedere avond een ander rondje door mijn wijk en luister dan waar de warmte pompen tevreden staan te snorren. Tot op heden heb ik 2 gevonden omdat ik er naar zocht en het me dus op viel, een mede wandelaar hoorde niets.
En ik vond een hele mooie in de voortuin maar die spotte ik niet van wegen het geluid maar door dat hij zo mooi bevroren was .

een warmte pomp netjes weg gewerkt in een mooie cover


Het fijne van een warmte pomp is dat hij buiten wat geluid maakt als je zelf lekker binnen bij de kachel zit.

Doe zelf de test en loop een gezellig avond rondje en kijk hoeveel je er vind.