Bespaar schaamte

Een van de meters vertelde dat hij boos had gereageerd op een verjaardag omdat zijn maand bedrag van 50 naar 60 euro verhoogd werd … de kamer viel stil en de mensen die hem hoorde keken hem aan als of hij van Mars kwam. Overal om hem heen kreeg hij te horen dat bedragen van 400-600 euro per maand erg normaal geworden zijn.
Dit is een echt voorbeeld waar de 30 huishoudens die al jaren mee doen aan de meetclub Meten=Weten mee te maken krijgen.
Het fijne van het delen van kennis is dat de sneeuwbal steeds grote wordt, zo is het heel normaal dat er een vraag voor een buurman of een collega gesteld wordt aan de Meters die we vervolgens van uit onze gezamenlijke kennis pool beantwoorden onderbouwd met persoonlijke ervaringen.
Kortom samen ben je slimmer.

Met het schaamrood op de kaken mompel ik zacht,
ons maand bedrag is net bij gesteld naar 5euro per maand.

Adriaan Voeten
https://adriaanvoeten.com/metenisweten