Duurzaam warm water in de praktijk.

We hebben nu 1 maand water gebruikt met de boiler, en eigenlijk is er helemaal niets van te merken. We douchen om de dag na elkaar en dat is geen enkel probleem voor de 80 liter boiler. Ook normaal huishoudelijk gebruik is geen enkel probleem.
Het gebruik van de boiler voor een normaal huishouden van 2 personen komt uit op 2,2kwh per dag , we douchen 1,5 maal per dag. En we gebruiken 67 liter water pp / dag ( 4M3 in juni 2022) .
Onze eigen ervaring is de praktijk is dus dat we zeer tevreden zijn en het iedereen aankunnen raden die van het warmwater gas af wil. Aangezien je overdag warm water gebruikt wordt er meer eigen opgewekte stroom direct verbruikt buiten de meter om.

MeterpersonenGASStroom gebruikStroom terugStroom opgewektStroom direct verbruikt% direct verbruikWATERWATER PPWater liter per dag PP
AdVo20131346466120924267
water en stroom juni 2022