Positieve energie heeft meer effect

Energie is hot zeker nu de gasprijzen de bocht uit vliegen.
Hoe kan je dan nog positief blijven zou je denken ?
Nou voor het eerst is eigenlijk heel het land bezig met hun energie gebruikt, immers wat je niet gebruikt hoef je straks ook niet af te rekenken. We houden de warmte vast door de deuren in huis dicht te doen. We ventileren kort maar heftig. Verwarmingen worden zacht gezet op plekken die niet heet hoeven te zijn. De laatste peertjes worden geplukt en de brommende knipperende TL balk wordt LED.
Als je een slimme meter hebt kan je je maand verbruik leuk vergelijken met die van vorig jaar. Dat is echt een enorm goede motivator.
Wat echt heel goed helpt is praten met elkaar over energie en de maatregelen die je hebt genomen en gaat nemen. Zeker als het grotere plannen zijn praat dan eerst met iemand die bv al een warmte pomp heeft. Of zijn dak vol zonnepanelen heeft liggen.
Echt wij energie nerds vertellen er heel erg graag over … gewoon uit eigen ervaring met echte resultaten.
Tip hou de website van je gemeente in de gaten daar worden de koplopers van Baarn geïnterviewd https://www.baarn.nl/inwoners/duurzame-doeners-in-baarn_44169/

Fijne behagelijke kerst gewenst !