De meestribbelaar

Je herkent het vast wel, mensen geven je groot gelijk en doen vervolgens helemaal niets. Hooguit geven ze een kleine aanvulling die de andere kant op wijst maar vaker geven ze je het grootste gelijk van de wereld en gaan over tot de oorde van de dag.
Je vind het gedrag overal en als je er niet bewust van bent kost het enorm veel tijd, soms is het oprecht gedrag van iemand die discussie moe is en denkt het zou mijn tijd wel duren. Veel vaker is het een tool, en manier om je met zo minmogelijk inspanning van een verantwoordelijkheid te kwijten.
In de politiek zien we veel woord kunstenaars mee-stribbelen, je geeft aan dat je het heel erg vind je je doet vervolgens niets anders dan stukken tegen houden, vragen niet begrijpen en de complete hogeschool van kastje-muur en kluitje riet.
Tip: heb je te maken met een een mee-stribbelaar, ga er dan niet te lang op in en spendeer je tijd elders.