TRAILRUN2DAAGSE 5-6 JUNI

24 uur avontuur

Nadat de eerste trailrun-tweedaagse van GAAN! al snel volgeboekt was, hebben Adriaan en Jolanda van GAANenBeleven.nl een tweede editie gepland: op vrijdag 5/zaterdag 6 juni. 24 uur avontuur.

Vind je het rennen in de natuur prachtig en zou je dat best wel eens wat langer willen doen? Dan is dit je kans, we rennen in een heel rustig tempo, door de natuur en nemen onze spullen mee in een klein rugzakje.

We genieten van de geur van net gezaagd hout, van bosgeluiden, van prachtige paddenstoelen en zwammen onderweg, en misschien spotten we nog wild.[metaslider id=628]

Op dag 1 rennen we omstreeks 12.00 uur van station Oosterbeek langs Wodans-eiken en beekjes over de Veluwe naar Nivon-natuurvriendenhuis de Bosbeek waar we overnachten. De volgende dag rennen we door het bos en over de hei over andere paadjes terug naar station Oosterbeek. Totaal ong. 20 km per dag.

Je moet tenminste een halve marathon kunnen rennen. Het tempo ligt op ongeveer 8 km per uur zodat we onderweg kunnen genieten van de flora en fauna. Af en toe stoppen we voor een fotomoment of rustpauze. In het Nivon-natuurvriendenhuis de Bosbeek bij de Ginkelse Hei wachten het avondeten, je bed en de volgende dag een ontbijt en lunchpakket. Het is geen wedstrijd, de beleving staat voorop. De tocht wordt begeleid door twee ervaren trailrunners, waarvan er een IVN-natuurgids is.
Info/aanmelden Jolanda Denekamp, JolandaDenekamp@GAANenBeleven.nl
Prijs € 75,- (Nivon-leden € 65), incl. overnachting, avondeten, ontbijt en lunchpakket.
(prijs onder voorbehoud)