GAAN en doorgaan met Beleven

Welkom, we hebben de content verplaatst naar de nieuwe basis om kosten te sparen. GAANenBeleven heeft en wil geen verdien model dus moeten we het doen met bescheidde middelen. Op dit moment zijn niet alle fotos om gezet, dat gaat tzt gebeuren … wees geduldig zou ik zeggen en geniet van de verhalen 😉

Welkom bij de introductie en de actuele agenda van GAANenBeleven.nl

Wat doen wij : Op deze site beschrijven Adriaan en de vrienden van GAAN! de avonturen die we beleven. Gewoon in Nederland om aan te tonen dat er meer dan genoeg te beleven is vlakbij huis. Soms gaan we met een klein clubje vrienden en soms gaan we met een groep “onbekenden” op pad. Het grappige is dat ook zo’n groep weer snel samensmelt tot een vriendenclub die geniet van de prachtige natuur in al haar geuren en kleuren pracht.

Voor wie: GAAN! moet bereikbaar zijn voor iedereen die graag mee wil, linksom of rechtsom maken we het haalbaar voor alle deelnemers. Bij de meeste uitjes staat een indicatie voor je fitheid, en mocht je twijfelen dan helpen we je graag de juiste beslissing te maken.

Vragen of aanvullingen zijn altijd welkom! mail ons via Info@adriaanvoeten.nl

De Agenda: Beneden staat een actueel overzicht van de avonturen die we eerdaags gaan beleven. Wil je ook mee? Twijfel dan niet en schrijf je in like de faceboek pagina  voor de lokroepen van de adhoc micro / picoadventures. De groepen zijn klein waardoor events heel snel vol zitten.

Wat zeggen anderen: Het is maar 24 uur, avontuur, lekker sportief bezig zijn in de natuur; ‘het voelt als een lange vakantie’ is een veel gehoorde kreet van de deelnemers of “dit is genieten met een grote G”
Wat doen anderen:
Dat lees je in HET interview van GAANenBeleven.nl, hier stellen andere “avonturiers” de zelfde set vragen die ze vanuit hun eigen perspectief beantwoorden. De rode draad van deze verhalen zijn de nuttige adviezen en de prachtige avonturen die ze zelf hebben mee gemaakt.

TIP: Hoe hou je het warm en hoe maken je vuur, wat neem je mee? Dat en veel meer lees je in ons Meerdaagse Trail run ABC .
Of
heb je ook zo’n moeite met navigeren? Lees dan Navigeren kan je leren ons Navigatie ABC 

Agenda:
We plannen niet zo veel vooruit. Als we iets doen zetten we een LOKROEP op de FB pagina en GAAN!
2018:
horen, zien en zwijgen foto/ geniet wandeling door het prachtige Eemland
paddo walk (herfst )

Aankomende avonturen :
CONTENTS