TrailRun2Daagse Banjaert: zee, strand en schelpen

Toen we een paar maanden geleden een mailtje kregen van Hanneke of we ook bij “haar” groepsfotobanjaert-sNIVON-natuurvriendenhuis Banjaert wilden komen rennen, reageerden we gelijk enthousiast ja Leuk Zee !!
Jolanda nam het routes maken op zich inclusief het voorverkennen en Adriaan had een luxe baantje als support MTBer / fotograaf / waterdrager en fixer als er al wat te fixen viel …

Na een prachtige zon overgoten route stond Hanneke bij aankomst met haar versnaperingen klaar voor de dorstige renners. Het eerste deel zat er op (halve zand, duin en bos marathon )

De kamers werden verdeeld, douchen en even de zee in voor de liefhebbers waarna Hanneke tr2dgse-strandons aan tafel riep en ons verrastte met een heerlijke maaltijd.
Ondertussen gingen de leuke gesprekken gewoon door waarbij het toch altijd weer leuk is te zien dat zo’n diverse groep mensen het gelijk zo leuk en gezellig heeft.
De tweede dag liep voor de helft langs het strand, de vloed kwam op en zou ons nog een smal strandje geven tot een uur of 12.00 daarna zou het mulzand ploegen worden … we waren op tr2dgse-kijk-uittijd.
En de deelnemers genoten nog even van de heerlijke stukken taart en koffie bij het leuke finish punt “Kijk UIT”

Weer een hele offroad marathon in 24 uur … wil je ook een keer mee? Kijk dan hier voor komende events. 

Een bloemlezing uit de reacties van de deelnemers: ‘Een heerlijk 4-gangen diner met een voorafje, courgette-muntsoep, pasta met geroosterde groente en een tiramisu-dessert na.’
‘Het viel erg mee; we hebben vooraf flink getraind, ook in het rennen met een rugzakje’, reageert een van de deelneemsters na afloop.
‘ Toch weer over nieuwe paadjes gekomen, hoewel we hier veel rennen in dit gebied met onze loopgroep.’
‘De zee verveelt nooit: al die kleuren… Ik kan hier wel elke dag komen.’
‘De vloed is pas om 11.30 uur op het hoogste punt, dan zijn wij allang van het strand af’.
‘Aan het eind van de eerste dag nog even lekker zwemmen in zee. Goed voor de spieren na die 21 km.’