GAANenBeleven open Oriëntatie trial

Voor alle uitjes maken we leuke routes of speurtochten ( OT’s)

Wat is een Bosgeheim?
Bosgeheimen zijn rare punten in het bos die we uitzoeken, soms vinden we het antwoord snel vaak duurt het jaren voor het kwartje valt. Nieuwsgierig ? Speur mee loop mee en verzin mee.
Ze zijn/komen er in alle maten kort lang of op splits baar. 

Toch ruiger ? Doe dan een Oriëntatie trail?
Bij deze mix tussen oriëntatie lopen en trail running moet je op de paden blijven. De objecten zijn makkelijker te vinden dan bij een Oriëntatie Loop. Je kan rennen of wandelen, samen of alleen. Het mooiste is nog dat je dit op ieder moment kan doen. Deze route loopt langs markante punten die je misschien nog niet eerder gezien hebt en zeker niet in deze volgorde.

Iedere route heeft een legenda met een korte “beschrijving” van de objecten bv:
A: Grafheuvel B: Tekst op het bankje C: Wijze(r)boom NOZW D: Spiegeltje spiegeltje naar de lucht E: Er zijn ook grenzen F: Allemansrecht G: Pannenkoek H: De andere oever I:  Een nieuw bos J: Ik hoor je telefoon en weer terug naar A:

Uiteraard kan je de route ook in een andere volgorde rennen of wandelen of in delen op knippen, Zeer geoefend sporters kunnen de route juist weer verlengen door de punten kruislings aan te doen of juist meerdere Routes te doen. Er zijn paden genoeg voor iedere uitdaging … ik hou zelf erg veel van de paardenpaden en de kruipdoor sluipdoor routes.

En dan nu aan de slag!
Selecteer een leuke route onder de knop “Orientatie trail”

[metaslider id=2181]

Super veel plezier en laat het ons weten wat je van de route vond.
OTBaarn@gaanenbeleven.nl of tag ons in je FB bericht FB:GAANenBeleven