GAAN! is:

Welkom bij GAANenBeleven.nl
Wat doen wij: 
Op deze site beschrijven we onze avonturen die we beleven. Gewoon in Nederland om aan te tonen dat er meer dan genoeg te beleven is vlakbij huis. Soms gaan we samen of met een klein clubje vrienden en soms gaan we met een groep op pad het grappige is dat ook zo’n groep weer snel samensmelt tot een vriendenclub die geniet van de prachtige natuur in al haar geuren en kleuren pracht.
De Agenda: Beneden staat een actueel overzicht van de avonturen die we eerdaags gaan beleven. Wil je ook mee? Twijfel dan niet en schrijf je in.  prachtig bos
Wat zeggen anderen: Het is maar 24 uur, avontuur, lekker sportief bezig zijn in de natuur; ‘het voelt als een lange vakantie’ is een veel gehoorde kreet van de deelnemers of “dit is genieten met een grote G”
Wat doen anderen:
Dat lees je in HET interview van GAANenBeleven.nl, hier stellen andere “avonturiers” dezelfde set vragen die ze vanuit hun eigen perspectief beantwoorden. De rode draad is het nuttige adviezen voor anderen en de prachtige avonturen die ze zelf hebben mee gemaakt.

• Laagdrempelig ongecompliceerd genieten
• In Nederland omdat er dichtbij verrassend veel meer te beleven is, dan je ooit had gedacht
• Hoe lager het budget, hoe groter het avontuur

Geen excuses: GAAN!
klik hier voor de komende uitjes ( AGENDA )