Van niets naar iets

Soms is de liefde voor je sport ineens over en voorbij … en dat is helemaal niet raar of erg.
Als je zou blijven hangen in wat je geweldig leuk vind zat je nu nog steeds in de box blokken te stapelen.
Nee, durf los te laten als het goed is komt het wel weer terug!
En zo geschiedde na bijna een jaar nauwelijk meer te hebben gehold kreeg ik weer hardloop jeuk. idd dat is een soort van jeuk dat niet erg is maar ook niet weg gaat … en alleen maar minder wordt als je even hold … om de volgende dag net iets erger terug te komen net zolang totdat je vol ongeloof naar je mail box kijk en ziet dat IEMAND je heeft ingeschreven voor een paar uurtjes hollen door een ver buitenbos. Een paar weken later vind je je zelf terug aan een strand met een ‘maniakale’ grijns op je gezicht … je weet het je bent weer verslaaft aan het spelletje dat je ooit zo enorm leuk vond.
Na een jaar van twijfel en missen weet ik dat ik thuis hoor in de bossen, heidevelden rare paadjes en dat vond ik terug door los te laten …